nieuws

Voor vragen over de snelcursus mail met Rob

Voor vragen over de reguliere zwemles mail met Liesbeth

Een snelcursus zwemmen vlakbij Amsterdam, Amersfoort, Hilversum en Utrecht

In korte tijd goed leren zwemmen

Ben je op zoek naar een betrouwbare zwemschool waar jouw kind in korte tijd goed en veilig leert zwemmen? Dan ben je bij Zwemschool Loosdrecht op het juiste adres. Onze snelcursus zwemmen is open voor iedereen uit de omgeving van Hilversum, Amersfoort, Amsterdam en Utrecht. Tijdens de snelcursus zijn de kinderen meerdere uren achtereen in het zwembad aanwezig. Schrijf je kind nu vrijblijvend in voor een uitnodiging voor de eerstvolgende test- en informatiedag.

Voor een leuke snelcursus zwemmen in de buurt van Hilversum, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam

Bij Zwemschool Loosdrecht helpen wij jouw kinderen graag snel te leren zwemmen. De snelcursus zwemmen betekent voor kinderen uit Amsterdam, Hilversum, Amersfoort en Utrecht een paar uur achter elkaar in het water. Tussen de oefeningen door zijn er ook pauzes waar de kinderen hun eigen meegebrachte eten en drinken nuttigen. De ouders blijven tot een kwartier na het begin van de les en een kwartier voor het eind van de les. Aan het eind van de cursus wordt er gezamenlijk afgezwommen voor het A-diploma. Kinderen die nog niet slagen mogen kosteloos door oefenen en later alsnog afzwemmen.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

Meld je nu aan

Aarzel niet en meld je kind nu aan voor de snelcursus zwemmen. Ook vanuit Hilversum, Amsterdam, Amersfoort en Utrecht komen er regelmatig kinderen bij ons lessen. Vul nu het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of te bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.

Deel deze pagina:

Lees meer over Zwemles cursus: Spoedcursus - Zwemles Maarssen, Utrecht, snelcursus - Zwemschool Amsterdam, Hilversum, Utrecht - Zwemles Amsterdam, Bussum, Hilversum - Aqua joggen Utrecht, Hilversum - Zwemcursus zomervakantie - Aqua fitness, Utrecht, Hilversum - Snelcursus zwemmen, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort - Zwemles Amersfoort - Zwemles Bilthoven, Breukelen