nieuws

Voor vragen over de snelcursus mail met Rob

Voor vragen over de reguliere zwemles mail met Liesbeth

Een zwemcursus in de zomervakantie

Altijd goede kwaliteit zwemlessen

Wil je dat jouw kind goed leert zwemmen om zo snel mogelijk een ABC zwemdiploma te halen? Meld je kind dan aan bij Zwemschool Loosdrecht. Wij verzorgen een zwemcursus in de zomervakantie voor kinderen vanaf 5 jaar. Als jij wil dat dat jouw kind in korte tijd afzwemt, dan zorgen wij dat dit goed gebeurt. Schrijf je kind nu vrijblijvend in als jij mee wilt kijken tijdens een eerstvolgende test- en informatiedag.

Behalen van een ABC zwemdiploma tijdens een zwemcursus in de zomervakantie

Zwemschool Loosdrecht zorgt er met een versnelde zwemcursus tijdens de zomervakantie dat jouw kind op korte termijn een zwemdiploma ABC haalt. Na de zwemles heb je natuurlijk de mogelijkheid te spreken met de zweminstructeur/instructrice. Als de zwemlessen eenmaal afgerond zijn, wordt er in een groep afgezwommen voor het diploma. Wanneer een kind er nog niet klaar voor is, dan mag deze kosteloos door oefenen en later alsnog afzwemmen. Wij bieden dit aan onder de diplomagarantie.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

Schrijf je meteen in

Ben jij op zoek naar een zwemcursus in de zomervakantie, dan ben je bij Zwemschool Loosdrecht van harte welkom. Je kind haalt bij ons in een korte tijd het zwemdiploma ABC. Vul gerust het contactformulier in voor een vrijblijvende zwemles. Heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.

Deel deze pagina:

Lees meer over Zwemles cursus: Aqua aerobic, Amsterdam, Utrecht, Hilversum - Zwemles Bilthoven, Breukelen - Spoedcursus - Zwemcursus zomervakantie - Zwemles Amersfoort - Zwemschool Amsterdam, Hilversum, Utrecht - Zwemles Maarssen, Utrecht, snelcursus - Zwemles Amsterdam, Bussum, Hilversum - Aqua fitness, Utrecht, Hilversum - Aqua joggen Utrecht, Hilversum