nieuws

Voor vragen over de snelcursus mail met Rob

Voor vragen over de reguliere zwemles mail met Liesbeth

Zwemschool nabij Amsterdam, Hilversum en Utrecht

Altijd goede kwaliteit zwemlessen

Ben jij op zoek naar een zwemschool, in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Hilversum? Waarom schrijf jij je kind dan niet in bij Zwemschool Loosdrecht? Wij verzorgen zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. Bovendien is het mogelijk te kiezen uit verschillende cursussen. Jouw kind vrijblijvend inschrijven kan altijd. Wij nodigen jullie hierna uit om mee te kijken tijdens de eerstvolgende test- en informatiedag.

Een professionele zwemschool voor kinderen uit Hilversum, Utrecht of Amsterdam

Zwemschool Loosdrecht zorgt voor lessen aan kinderen uit onder andere Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Jij hebt natuurlijk na de lessen de kans om te spreken met de zweminstructeur/instructrice. Wanneer de zwemlessen zijn afgerond, wordt er in groepverband afgezwommen voor het diploma. Is een kind er nog niet klaar voor, dan mag deze kosteloos door oefenen en later afzwemmen als die er wel klaar voor is. Dit valt allemaal onder de diplomagarantie.

Bij Zwemschool Loosdrecht kun je terecht voor:

Direct beginnen

Ben jij op zoek naar een zwemschool waar jouw kind kan leren zwemmen, in de omgeving van Amsterdam, Utrecht of Hilversum? Meld je dan aan bij Zwemschool Loosdrecht. Maak gebruik van het contactformulier voor een vrijblijvende zwemles. Heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar rob@zwemsnelcursus.nl of bellen met 035 – 5820574 of 035 – 5827516.

Deel deze pagina:

Lees meer over Zwemles cursus: Zwemcursus zomervakantie - Aqua joggen Utrecht, Hilversum - Zwemles Maarssen, Utrecht, snelcursus - Aqua fitness, Utrecht, Hilversum - Aqua aerobic, Amsterdam, Utrecht, Hilversum - Zwemles Bilthoven, Breukelen - Snelcursus zwemmen, Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort - Zwemschool Amsterdam, Hilversum, Utrecht - Zwemles Amsterdam, Bussum, Hilversum - Zwemles Amersfoort